online marketing
Specialist

Hak4t

Wat bieden wij

Wie ben jij

MEEWERKSTAGE ONLINE MARKETING SPECIALIST HAK4T (HBO)

Zoek je een stageplek in een gezellig familiebedrijf? Dan zijn wij een match!

Bedrijf: Hak4t
Opleiding: HBO, communicatie, commerciële economie, marketing of andere relevante studies
Soort stage: Meewerkstage
Opdracht: Schrijf jij graag een toffe SEO-proof tekst voor onze website, een persbericht, een blog of social media post? En ken je alle ins & out van SEO, Google Search, Google shopping en online campagnes?

Kom dan stagelopen bij Hak4t als online marketing specialist. Jij biedt onze slimme lichtoplossingen een podium, zowel online als offline. Je zorgt er samen voor dat de social media kanalen gevuld blijven, de website up to date is dat we zowel fysiek als online zichtbaar en vindbaar zijn. Daarnaast houdt jij je bezig met SEO werkzaamheden.

Met passie voor licht helpt Hak4t mensen en dieren zich goed te voelen, beter te presteren en meer uit het leven te halen. Dit doen we door de invloed van zoveel mogelijk natuurlijk daglicht, daar waar nodig ondersteund met dynamisch kunstlicht of geremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie. Het is een totaal proces van verkoop, productie, montage en service met een leuk team en producten.

Werken bij hak4t betekent, werken in een gezellige werkomgeving binnen een familiebedrijf waar regelmatig leuke uitjes en extra’s worden georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld de Hak4t On Tour en Drakenbootrace. Hak4t is een platte organisatie, met korte lijnen en er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vak.

Bij Hak4t word je persoonlijk begeleid door middel van medewerkers uit het vakgebied. Daarnaast vindt er een ondersteuning plaatst vanuit HR.

Wil je meer weten, de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op, of solliciteer direct!

 

WAT BIEDEN WIJ

 • Een onvergetelijke stageperiode;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Een gezellige werkomgeving binnen een familiebedrijf waar regelmatig uitjes en extra’s worden georganiseerd;
 • Begeleiding van een gekwalificeerde collega;
 • Een plek waar je veel kan leren.

WIE BEN JIJ

We zijn benieuwd wie jij bent en of wij de stageplek bieden die jij zoekt! Vink de boxjes aan die op jou van toepassing zijn en zie gelijk of de stage op jou en je kwaliteiten aansluit.

 • HBO student; communicatie, commerciële economie, marketing of andere relevante studies;
 • Beschikbaar vanaf september 2024, uren in overleg;
 • Creatief en analytisch;
 • Communicatief en samenwerken;
 • Kennis van Google Analytics, Google Tag Manager, Google Ads, Google Optimize, Facebook Business Manager, SEO en SEA, Canva en E-commerce CMS/pakket zoals bijv. Shopware, Magento en Shopify is een pré;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal;
 • Klaar om veel te leren (professioneel én persoonlijk)

Hoe ziet je werkweek eruit?

8.00 uur

De start van jouw stagedag, even een kopje koffie of thee en dan de pc opstarten.

9.30 uur

Een overleg met je collega van Hakvoort kunstlicht om de inhoud van de eerstvolgende nieuwsbrief te bespreken. Deze input kan ook gedeeld worden in de Expert Room op de website. Aan jou de taak om deze input te verwerken tot een interessant artikel voor de nieuwsbrief en website.

11.00 uur

De laatste puntjes op de i voor het nieuwste blog van Goedlicht, om het daarna op de website te publiceren en te delen via alle social media kanalen. En nu je focus toch op Goedlicht is check je direct de resultaten van de Google Advertising campagne. De campagne heeft gezorgd voor extra traffic op de website en dat zie je nu ook terug in de omzet. Goed nieuws!

12.30 uur

Lunchtime! Tijd voor een gezellige wandeling met je collega’s of een broodje in de kantine.

13.30 uur

De fotograaf stuurt foto’s van een onlangs opgeleverd project van Braat1844. Je neemt contact op met de klant voor akkoord op de teksten en foto’s.

14.00 uur

Je stapt binnen bij je collega van Hakvoort daglicht om te overleggen over het vervolg van de introductie campagne voor de HI prefab (ver)lichtstraat. De eerste prefab lichtstraat in de markt. De online campagnes lopen goed, maar kunnen nog wel een boost gebruiken. Geen probleem, jij hebt nog wel ideetjes om de campagne anders aan te vliegen.

15.00 uur

Goed nieuws vanuit HR, er is weer een vacature ingevuld dus die kan van de website verwijderd worden. En er is input van een collega voor een leuk artikel in de Funroom. Direct maar even oppakken.

17.00 uur

Je werkdag zit er al weer op, pc afsluiten en lekker naar huis. Weer veel mensen gesproken, punten van je ‘to do lijstje’ afgevinkt en wat nieuwe lijntjes uitgezet. Je wenst collega’s een fijne avond. Morgen weer een nieuwe stagedag in Dedemsvaart.

 

Meer informatie

Wil je ons team komen versterken als stagiaire? Dan horen we graag van je! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar stage@iqblvd.nl of app of bel naar 06-86870192.