software ontwikkelaar

Hak4t

Wat bieden wij

Wie ben jij

MEEWERKSTAGE SOFTWARE ONTWIKKELAAR HAK4T (HBO)

Zoek je een stageplek in een gezellig familiebedrijf? Dan zijn wij een match!

Bedrijf: Hak4t
Opleiding: HBO, software Engineering, ICT of een andere relevante studie
Soort stage: meewerkstage
Opdracht: Wil jij de Hak4t groep helpen met het door ontwikkelen, testen en onderhouden van het eigen maatwerk software systeem, onder andere bestaand uit een eigen online platform met planbord? Dan zoekt Hak4t jou!

Het zogenaamde platform vormt de visuele schil met alle koppelingen tot de overige back-end systemen (ERP, documentbeheer, planning). Het doel is de medewerkers optimaal, zo efficiënt en intuïtief mogelijk te voorzien van alle gegevens omtrent onze projecten en daarmee de workflow voor de organisatie zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast willen we het platform beschikbaar maken voor externe partijen zoals distributeurs, dealers en klanten, die daarmee zelf (aan)vragen in het systeem kunnen plaatsen en/of verwerken.

Het is belangrijk dat een bezoeker die voor de eerste keer op het platform komt het gevoel heeft alsof men al weet wat hem of haar te wachten staat. De bezoeker kan zonder er over na te denken probleemloos gebruik maken van het eigen ontwikkelde platform met onder andere planbord. Voor de software ontwikkelaar is het gesneden koek om het platform op deze wijze te ontwikkelen!

Met passie voor licht helpt Hak4t mensen en dieren zich goed te voelen, beter te presteren en meer uit het leven te halen. Dit doen we door de invloed van zoveel mogelijk natuurlijk daglicht, daar waar nodig ondersteund met dynamisch kunstlicht of geremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie. Het is een totaal proces van verkoop, productie, montage en service met een leuk team en producten.

Werken bij hak4t betekent, werken in een gezellige werkomgeving binnen een familiebedrijf waar regelmatig leuke uitjes en extra’s worden georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld de Hak4t On Tour en Drakenbootrace. Hak4t is een platte organisatie, met korte lijnen en er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vak.

Bij Hak4t word je persoonlijk begeleid door middel van medewerkers uit het vakgebied. Daarnaast vindt er een ondersteuning plaatst vanuit HR.

Wil je meer weten, de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op, of solliciteer direct

WAT BIEDEN WIJ

 •  Een onvergetelijke stageperiode;
 • Een gezellige werkomgeving binnen een familiebedrijf waar regelmatig uitjes en extra’s worden georganiseerd;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Begeleiding van een gekwalificeerde collega;
 • Een plek waar je veel kan leren.

WIE BEN JIJ

We zijn benieuwd wie jij bent en of wij de stageplek bieden die jij zoekt! Vink de boxjes aan die op jou van toepassing zijn en zie gelijk of de stage op jou en je kwaliteiten aansluit.

 • HBO student; software Engineering, ICT of een andere relevante studie.
 • Beschikbaar vanaf september 2024, uren in overleg;
 • Sterk in functionaliteit (up-to-date kennis van hard- en software);
 • Ervaring met PHP, MySQL, CSS, HTML, C#, MS SQL database;
 • Ontwerpen van de front-end (look and feel, slimme positionering van elementen);
 • Bekend met Exact Globe/eSynergy is een pré;
 • Accuraat en systematisch, leergierig, communicatief vaardig, meedenkend, flexibel en dienstverlenend.
 • Klaar om veel te leren (professioneel én persoonlijk).

Meer informatie

Wil je ons team komen versterken als stagiaire? Dan horen we graag van je! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar stage@iqblvd.nl of app of bel naar 06-86870192.