Cobot

Schurter

Wat bieden wij

Wie ben jij

COBOT OPDRACHT SCHURTER (MBO)

Bedrijf: Schurter Electronics
Opleiding: Mechatronica, Engineering, Elektrotechniek, Smart Technology of een andere relevante studie
Soort stage: Stageopdracht
Opdracht: Cobotopdracht

Ben jij klaar om jouw skills in cobots en smart technology te testen in de praktijk? Bij Schurter Hardenberg hebben we een toffe uitdaging klaarliggen die perfect is voor techneuten met een passie voor automatisering! We zoeken een slimme mbo-niveau 4 student die graag de handen uit de mouwen steekt, of een multidisciplinair team dat wil samenwerken om innovatie naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je doen? Je gaat aan de slag met het automatiseren van ons productieproces waarbij glasplaten worden bedrukt, gewassen en gedroogd. Op dit moment zijn er twee operators nodig, maar we willen één van hen vervangen door een cobot: de UR10. Jouw taak? Ontwerpen en bouwen! Zo ga je:

  • Een gripper ontwerpen die de glasplaten kan oppakken.
  • Een trolley ontwikkelen voor het plaatsen van de glasplaten.
  • Een positioneersysteem bedenken zodat de cobot flexibel inzetbaar is tussen verschillende processen.

Je werkt niet alleen aan technische oplossingen, maar je bepaalt ook de Return on Investment (RoI). Met andere woorden: hoeveel tijd (of hoeveel producten) hebben we nodig om de investering terug te verdienen?

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een cobot (UR10) staat al klaar om mee te werken.
  • Samenwerking met Bacron, een toeleverancier die je gaat ondersteunen bij het ontwikkelen van de trolley en positioneersysteem.
  • De kans om jouw ontwerpen ook daadwerkelijk in de praktijk te testen en verbeteren.
  • Een unieke stage waarin je techniek, innovatie en praktijkervaring combineert.

WAT ZOEKEN WIJ?

  • Een enthousiaste student met een mbo-niveau 4 opleiding in werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, smart technology of een andere relevante opleiding.
  • Je bent breed geïnteresseerd en hebt zin om mee te werken aan slimme oplossingen voor de industrie.
  • Interesse om zelfstandig én in teamverband aan een innovatief project te werken? Dan is dit jouw stage!

Zie jij jezelf al werken met cobots en slimme tech-oplossingen? Reageer snel en bouw met ons aan de toekomst van productieautomatisering!

Meer informatie

Wil je ons team komen versterken? Dan horen we graag van je! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar stage@iqblvd.nl of bel of app naar 06-86870192. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!