IQonIQ Professionals

Boost your
career

IQonIQ versterkt de samenwerking tussen ondernemers, kennisinstellingen en overheden in Noordoost Nederland op het gebied van innovatie en digitalisering in de maakindustrie. Is het bedrijf waar jij werkt aangesloten bij IQonIQ? Dan profiteer je van veel voordelen!

IQ Skills Program

Het IQ Skills Program is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van aangesloten bedrijven.
Dit programma is geschikt als je net in dienst bent, maar ook als je al wat langer bij jouw bedrijf werkt.

Your career, powered by IQonIQ

Doordat het bedrijf waar jij werkt is aangesloten bij IQonIQ, profiteer jij van veel voordelen om je carrière een boost te geven!

Kennis delen

IQonIQ organiseert regelmatig kennisbijeenkomsten, workshops en trainingen over actuele thema’s zoals bijvoorbeeld innovatie, digitalisering, werkgeverschap en smart industry. Dit biedt medewerkers de kans om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Ontmoeten

IQonIQ biedt medewerkers van aangesloten bedrijven een aantal mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met elkaars werk. Zo organiseer IQonIQ regelmatig netwerkbijeenkomsten, waar medewerkers van verschillende bedrijven elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen uitwisselen. Daarnaast biedt IQonIQ de mogelijkheid om deel te nemen aan gezamenlijke projecten. Doordat medewerkers samenwerken aan een gemeenschappelijk doel, leren ze elkaar beter kennen en kunnen ze samen nieuwe ideeën ontwikkelen.

Ontwikkelen

De arbeidsmarkt is continu in beweging. Nieuwe technologieën, veranderende klantbehoeften en globalisering zorgen ervoor dat bedrijven en professionals zich voortdurend moeten aanpassen. Om relevant te blijven en je carrièrekansen te vergroten, is het belangrijk om te blijven leren en ontwikkelen.

IQonIQ helpt je om je vaardigheden te ontwikkelen en je carrièrekansen te vergroten.

Doorleren

IQonIQ biedt een breder scala aan opleidingen voor medewerkers van aangesloten bedrijven. Deze variëren van korte cursussen tot uitgebreide trainingen en hoogwaardige masterclasses. Geschikt voor diverse achtergronden en niveaus.

Waarom werken bij een IQonIQ-bedrijf?

  • Ontwikkel persoonlijke en professionele vaardigheden.
  • Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de maakindustrie.
  • Vergroot je carrièrekansen.
  • Breid je netwerk uit.

 

 

Wil je meer weten
over wat IQonIQ voor jou kan doen?
Neem dan contact met ons op.