IQonIQ
Smart

Smart with IQonIQ

De maakindustrie is in volle ontwikkeling. Nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, robotica en 3D-printing, veranderen de manier waarop we producten maken. In de regio’s Hardenberg, Emmen/Coevorden en Zwolle/Staphorst zijn bedrijven die vooroplopen in deze ontwikkeling. Zij werken samen in IQonIQ, een platform waar talenten, bedrijven en kennisinstellingen samenkomen.

Leerkringen

Bij IQonIQ kun je je ontwikkelen als talent in de maakindustrie door deel te nemen aan leerkringen. In een leerkring ga je samen met andere professionals aan de slag met een specifiek thema, zoals industriële automatisering, cybersecurity of data-driven manufacturing. Je leert van elkaars kennis en ervaring en je kunt samen nieuwe oplossingen bedenken.

Leerkring:
IQ Cobot Programma

In het IQ Cobotprogramma leren bedrijven hoe ze ‘cobots’ kunnen inzetten om hun productieprocessen te automatiseren. De cobotpool van IQonIQ biedt bedrijven de mogelijkheid om cobots te huren of te leasen.

Leerkring: IQ Cybersecurity Programma

In het IQ Cybersecurity Programma leren bedrijven hoe ze zich kunnen bescheren tegen cyberaanvallen. Het programma biedt workshops, trainingen en advies.

Leerkring: IQ Digital Factory Programma

In het IQ Digital Factory Programma leren bedrijven hoe ze data kunnen gebruiken om hun productieprocessen te verbeteren. Het programma biedt workshops, trainingen en advies.

Altijd bezig met bouwen, creëren, produceren of innoveren?

Dan is IQonIQ de perfecte plek voor jullie! IQonIQ is een smart community voor talentvolle ondernemingen.
Bij IQonIQ kunnen organisaties zich verder ontwikkelen door kennis te delen, nieuwe mensen te ontmoeten en hun netwerk uit te breiden.

Ben je nog geen lid van onze community? Meld je dan nu aan!