IQonIQ Community

IQonIQ is een dynamische plek, waar alles samenkomt. Het bedrijvencluster van en voor de maakindustrie. IQonIQ maakt er werk van om te leren, inspireren, profiteren van elkaar en samen te groeien als sterke maakregio. De aantrekkelijke groene regio van IQonIQ kent vele specialistische maak- en hightechbedrijven. Met een community, kennispartners en de overheid wordt gewerkt aan een gezamenlijk doel; deze ijzersterke maakindustrie op de kaart zetten.

Ze is er een leerkring digitalisering, cybersecurity en een cobotpool, waarbij bedrijven samen met studenten de kans krijgen met de mogelijkheden te experimenteren op de werkvloer. Maar ook nieuwe leiderschap, aantrekkelijk werkgeverschap en regiobranding staan op de agenda. IQonIQ wil doorgroeien naar 50 partners binnen de community aan het einde van 2025. Deze partners werken samen aan innovatie, digitalisering en de toepassing van slimmere, snellere en groenere procestechnieken.

De Community

De IQonIQ Community bestaat uit de maakbedrijven. Naast deze partners, zijn er ook aangesloten kennispartners, zoals het onderwijs en de overheid. In de community zijn er meetings, leerkringen en nauw onderling contact.

Het bestuur

Het bestuur van IQonIQ bestaat uit Henk Kieft (Masévon), Peter Cool (Intergas) en Heleen Wildvank-Hoekman (Hoekman).
De stichting kent een vergadering van partners (community), waarin besluitvorming plaatsvindt.

Partner worden van de IQonIQ Community?

Maak er werk van!