IQ BLVD heeft in samenwerking met de Koninklijke Metaalunie een fietstour georganiseerd, voor techniekstudenten en voor ondernemers in de maakindustrie. Jij hebt dus de kans om een uniek kijkje te nemen bij verschillende maakbedrijven in de regio op 10 mei 2023! Doe jij ook mee?

 

Tour de IQ BLVD

Hoe vet is dit? Een tour langs en door allemaal verschillende maakbedrijven in de regio Hardenberg. Je kunt op 10 mei van alles beleven op het gebied van de maakindustrie. In de ochtend ga je een coole fietstocht maken langs bedrijven, waar jij je kunt laten inspireren. Je kunt wellicht gaan sparren over een eventuele stageplek en ook kun je kijken naar een toekomstige werkplek. Daarnaast krijg je ook een lezing van Mark Tuitert, iets wat je niet wilt missen.

 

Hoe ziet je dag eruit?

Voordat je je gaat opgeven is het natuurlijk wel fijn om even te weten wat je die dag te wachten staat. Je wordt om 9 uur verwacht bij RUIM waar we met elkaar gaan verzamelen. Daarna is het tijd om op de fiets te stappen. Je wordt bij verschillende bedrijven welkom geheten, elk bedrijf staat te trappelen om jou meer te leren over het bedrijf en over de bepaalde techniek die wordt gebruikt binnen het bedrijf. Ook kun je een kijkje nemen in het bedrijf zelf, het is dus enorm leerzaam en het kan je een stapje verder helpen in je (school)carrière. 

 

Daarna is het tijd voor een overheerlijke lunch die voor je wordt geregeld. Je kunt samen met ondernemers van de Metaalunie sparren of praten over het bedrijfsleven. Een mooie kans!

 

Na de lekkere lunch is het tijd om te luisteren naar de enige echte Mark Tuitert. Hij heeft voor jullie een inspirerende toespraak over hoe je kunt bereiken wat je wilt bereiken. Dromen zijn er namelijk om waar te maken. 

 

Aan het einde van de fietstour is het tijd om met elkaar door te gaan naar de Evenementenhal in Hardenberg. In de Evenementenhal is namelijk een toffe beurs georganiseerd genaamd MIX. Op deze beurs kun je van dichtbij kijken hoe de maakindustrie bij elkaar komt. Je kunt toffe dingen leren en netwerken bij de verschillende stands, doe jij ook mee?

 

Opgeven

Mocht je nu helemaal enthousiast zijn geworden? Dan is het natuurlijk tijd om je op te geven. Je kunt contact opnemen met Nathalie Schoo, stuur haar gerust een mail via nathalie@iqblvd.nl. Ook voor vragen kun je bij haar terecht. We hopen je te zien 10 mei bij dit toffe evenement!