boost je loopbaan

Het bedrijvencluster IQ BLVD van en voor de maakindustrie introduceert IQ Skills Program. Dit één jaar durende programma zit vol met interessante praktijkervaringen, trainingen voor persoonlijke ontwikkeling (future skills) én vakinhoudelijke opleiding in hightech en maakindustrie (smart skills). Onder persoonlijke begeleiding worden alle skills verder aangescherpt om deelnemers klaar te stomen voor een succesvolle loopbaan bij de deelnemende IQ bedrijven.

Het programma duurt één jaar en biedt een unieke kans om vanuit diverse kennisniveaus te werken aan praktijkcases binnen IQ-bedrijven, kennis te maken met verschillende bedrijven en jezelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. “We zijn verheugd om dit programma te introduceren”, zegt Mireille Kinket van IQ BLVD. “We geloven in de kracht van continue groei. Met dit programma willen we medewerkers van de bedrijven van IQ BLVD de kans geven om te groeien, maar ook nieuw talent aantrekken en met elkaar laten wij ze aan de slag gaan met uitdagende cases uit de praktijk.  Hierdoor laten wij nieuwe deelnemers kennismaken met de kansen én talenten/professionals behouden blijven in de prachtige regio.”

 

IJzersterke maakindustrie

De aantrekkelijke groene regio van de IQ BLVD kent vele specialistische maak- en hightechbedrijven. Met elkaar, het onderwijs en de overheid wordt gewerkt aan een gezamenlijk doel; deze ijzersterke maakindustrie op de kaart zetten. Het IQ-Skills program is ontworpen om waardevolle werkervaring op te doen bij de diverse deelnemende bedrijven van de IQ BLVD. De deelnemers zijn in dienst van één van de deelnemende IQ-bedrijven en volgen één dag van de week aan dit ontwikkelingsprogramma. Het programma is een mix van hands-on ervaring, mentorship en professionele training. Deelnemers scherpen hun skills verder aan en maken werk van hun toekomst in de regio IQ.

 

Boost je loopbaan, meld je aan voor IQ Skills Program

Het programma is niet alleen bedoeld voor bestaande personeelsleden, maar ook voor ambitieuze pas afgestudeerden die op zoek zijn naar een baan of voor medewerkers bij bedrijven die nog geen lid zijn van IQ BLVD.  Een geïnteresseerde kan zich dan melden bij IQ BLVD, www.iqblvd.nl/iqskillsprogram.  Het programma biedt deelnemers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen in een stimulerende en innovatieve IQ werkomgeving.

 

Meer weten? Kom naar de online informatiebijeenkomst op donderdag 20 juli om 16.00 uur, aanmelden kan via janine@iqblvd.nl