IQ BLVD telt bijna 20 trotse lidbedrijven

We zijn verheugd om aan te kondigen dat IQ BLVD steeds meer bedrijven verwelkomt in het groeiende bedrijvencluster voor de maakindustrie. In korte tijd zijn er al bijna 20 bedrijven lid geworden van de IQ BLVD community. Deze mijlpaal is een duidelijk teken van de groeiende aantrekkingskracht en de waarde die IQ BLVD biedt als een dynamische plek waar alles samenkomt.

Bij IQ BLVD komen specialistische maak- en hightechbedrijven samen om te leren, inspireren en van elkaar te profiteren om zo te streven naar een sterke maakregio en het promoten van de maakindustrie. Hoe meer bedrijven zich aansluiten, des te groter de impact die we gezamenlijk kunnen bewerkstelligen. Samen kunnen we krachtigere vraagstukken naar voren brengen, bijvoorbeeld bij onderwijsinstellingen, en gezamenlijk oplossingen vinden. Dit in tegenstelling tot een individueel bedrijf dat alleen staat in het neerleggen van een vraag.

Een bloeiende IQ BLVD community

Onze ambitie is om tegen eind 2024 maar liefst 50 deelnemende bedrijven te verwelkomen in de IQ BLVD community. Door samen te werken aan innovatie, digitalisering en de toepassing van slimmere, snellere en groenere procestechnologieën, versterken we niet alleen onze individuele bedrijven, maar ook de gehele maakindustrie in de regio. We nodigen daarom maak- en hightechbedrijven uit om zich aan te sluiten bij IQ BLVD.

Ook willen we iedereen bedanken die al lid is geworden van IQ BLVD en bijdraagt aan de groei en dynamiek van onze gemeenschap. We kijken uit naar de verdere uitbreiding van onze maakregio en het creëren van een sterke en bloeiende toekomst samen. Samen werken we aan een succesvolle toekomst voor onze bedrijven en de regio!

Wil je ook lid worden met jouw bedrijf of meer informatie over IQ BLVD? Klik dan hier.