Stage lopen COBOT

IQ BLVD zoekt voor de cobotpool MBO studenten die een opleiding volgen in de mechatronica werktuigbouwkunde of een andere aanverwante studierichting.

Jouw uitdaging

Tijdens jouw stageperiode ga je binnen enkele bedrijven aan de gang met een inventarisatie en een haalbaarheidsonderzoek, waarna je daadwerkelijk verantwoordelijk bent voor het implementeren van een cobot binnen de productielijn. Het echte werk dus!

 

Cobot

Een cobot is een eenvoudig te programmeren robot waarmee je, dankzij vele sensoren, veilig samen kunt werken. De cobot kan bijvoorbeeld worden ingezet binnen een productielijn voor steeds herhalende taken, of jou assisteren met taken waarbij een extra hand handig zou zijn.

IQ BLVD

IQ BLVD vertegenwoordigd een grote groep bedrijven in de maakindustrie een zogenaamd bedrijvencluster. Deze bedrijven werken samen aan innovatie, digitalisering en de toepassing van slimmere procestechnologieën. De cobotpool is een voorbeeld van zo’n samenwerking.

De bedrijven die bij IQ BLVD zijn aangesloten bevinden zich in het gebied tussen Emmen, Hoogeveen, Zwolle en Almelo. Het kantoor van IQ BLVD staat in Hardenberg

 

Dit bieden wij jou:

  • Een vergoeding van €350,- bruto per maand;
  • Cobot opleiding;
  • Extra begeleiding vanuit IQ BLVD om je opdracht tot een succes te maken;
  • Ontmoeten van andere studenten die actief zijn bij IQ BLVD.

 

Lijkt het je wat? App, bel of mail met Esther via onderstaande gegevens.

Is het nog niet helemaal duidelijk? Stel gerust je vragen!

 

Esther Hamhuis
esther@iqblvd.nl | 06-86870189