STAGE BLVD
ONLINE!

stage blvd online!

De afgelopen maanden zijn we voor jou als student enorm druk bezig geweest met het online zetten van verschillende stagevacatures van bedrijven bij ons in de community. Kijk verder wat dit voor jou als gedreven student kan betekenen!

 

Wie worden gezocht?

Ben jij of ken jij een enthousiaste student die heel graag stage wilt lopen bij een van de maakbedrijven in de regio Hardenberg, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Wij zoeken namelijk stagiairs die enthousiast worden van de technische sector en hier ook graag meer van willen leren.

 

Waar kun jij stage lopen?

Er zijn de afgelopen tijd enorm veel stagevacatures online gekomen die je kunt bekijken. Als je er een leuke tussen ziet staan, dan kun je direct solliciteren en wellicht heb je wel een supertoffe stage bij een van de bedrijven van de community. Zie je geen vacature die bij jou past, maar de bedrijven sluiten wel aan op jouw vakgebied? Dan kun je ook altijd een open sollicitatie sturen en dan zoeken wij voor jou de beste optie uit. Op die manier kun je samen met de bedrijven werken en leren tegelijk, hoe vet is dat!?