IQ Skills Program

Succesvolle en inspirerende bijeenkomst

Afgelopen week was het weer tijd voor een bijeenkomst van het IQ Skills Program. Tien gemotiveerde deelnemers gingen van start om hun Persoonlijke en SMART Skills te ontwikkelen.

Met vier masterclasses over de fabriek van de toekomst (SMART Skills) en drie modules van Hogeschool Windesheim over professionele communicatie, persoonlijk leiderschap en projectleiderschap, leggen zij een goede basis voor hun verdere groei en succes.

Enthousiaste deelnemers

De deelnemers zijn erg enthousiast over het programma. Het programma is leerzaam en uitdagend, want je leert niet alleen nieuwe dingen, maar werkt ook aan het ontwikkelen van je ‘soft skills’.

Leren in de praktijk

Een belangrijk onderdeel van het programma is het leren op de werkvloer. In kleine groepjes werken de deelnemers aan praktijkcases bij verschillende IQonIQ-bedrijven. Zo krijgen ze de kans om hun nieuw verworven kennis en vaardigheden meteen in de praktijk te brengen.

Over ons IQ Skills Program

Het IQ Skills Program is een halfjarig ontwikkelprogramma voor professionals in de maakindustrie. Het programma richt zich op de ontwikkeling van zowel Persoonlijke als SMART Skills. Persoonlijke Skills zijn vaardigheden zoals professionele communicatie, persoonlijk leiderschap én projectleiderschap. SMART Skills zijn vaardigheden die handig zijn om te beheersen voor de toekomst, zoals digitalisering, robotisering en 3D-printing.

Het IQ Skills Program wordt georganiseerd door IQonIQ, een bedrijvencluster van en voor de maakindustrie in Oost-Nederland. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Hogeschool Windesheim.

Nieuw programma in september

Ben je ook geïnteresseerd om je Persoonlijke en SMART Skills te ontwikkelen?
In september start er weer een nieuw IQ Skills Program. Neem voor meer informatie contact met ons op.