Operational

Excellence

Intergas

Wat bieden wij

Wie ben jij

STAGE OPERATIONAL EXCELLENCE INTERGAS (HBO)

Over de stage

Je krijgt de kans om praktische ervaring op te doen in het toepassen van lean en continu verbeterprincipes, terwijl je bijdraagt aan het optimaliseren van onze productieprocessen. Wij zijn opzoek naar een tweetal studenten die een leuke en leerzame plek zoeken voor een meewerkstage. Een eventueel afstudeeronderzoek behoort ook tot de mogelijkheden.

In jouw stage bij ons ga je aan de slag met de volgende zaken:

 • Procesanalyse
  Het ondersteunen bij het analyseren van de huidige productieprocessen, je identificeert inefficiënties en mogelijkheden voor verbetering;
 • Lean
  Actieve deelname aan lean-initiatieven, zoals 5S, Kaizen, en Value Stream Mapping;
 • Data-analyse:
  Verzamelen en analyseren van gegevens met betrekking tot productieprestaties om inzicht te krijgen in knelpunten en mogelijkheden voor verbetering te identificeren;
 • Rapportage
  Ondersteunen bij het opstellen van rapporten over procesverbeteringen en prestatie-indicatoren om de voortgang te monitoren en te communiceren binnen het team.
 • Samenwerking
  Nauw samenwerken met cross-functionele teams, waaronder productie, kwaliteit, technische dienst en supply chain;

 

Wil jij meewerken aan een duurzame toekomst?

Als waardevol lid van ons team richt je je op het verbeteren van operationele processen en het verhogen van de efficiëntie binnen onze productieafdeling. Samen met ons bouw je aan een duurzame toekomst!

Wie zijn wij?

Als marktleider op het gebied van hoog rendement cv-ketels zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van slimme en innovatieve producten, duurzame energiebronnen en hightech warmte-oplossingen. Dat doen we met enthousiaste, nieuwsgierige en slimme collega’s. 500 stuks, welteverstaan. Ieder met zijn eigen drijfveer, achtergrond en specialisme maar allen met dezelfde missie: samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat doen we in een veilige, vriendelijke werkomgeving. Onze ambitie is groot en de kansen die op zowel nationaal als internationaal niveau voor ons klaarliggen zijn enorm. Dát en het feit dat we blijven groeien biedt onze medewerkers continu groeiperspectief en de mogelijkheid om carrièrepaden uit te stippelen die bij ieders werkgeluk passen. Want uiteindelijk is dat waar het echt om draait; met plezier en een fijne groep mensen aan mooie dingen werken.

WAT BIEDEN WIJ

Bij Intergas bieden we jou de kans om ervaring op te doen in een dynamische productieomgeving. Je komt te werken in een fantastisch team van professionals die jou de juiste begeleiding en ondersteuning kunnen bieden, een inspirerende (internationale) werkomgeving en volop mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Daarnaast bieden we:

 • Een stagevergoeding van € 500,00 bruto per maand (HBO/WO);
 • Mogelijkheid tot het bijwonen van trainingen en workshops;
 • Deelname aan ons succes, met feesten en/of uitjes om successen te vieren;

WIE BEN JIJ

Je bent een HBO/WO student met een relevante studierichting, bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde. We vinden het belangrijk dat je een proactieve houding hebt en in staat bent om effectief samen te werken met anderen. Jouw interesse voor procesverbetering en lean is groot en je hebt hier ook al enige kennis van opgedaan. Ook ben je in staat om te werken met data en gegevens.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marije Hendriks via 06-25216161 (ook via Whatsapp) en/of  m.hendriks@intergas.nl of reageer direct via de solliciteer button.