Leerkring:
EMPLOYER BRANDING

Employer Branding

Heb je moeite met het vinden van goede mensen? Krijg je weinig sollicitanten of kiezen ze steeds voor een ander bedrijf? Wees gerust, je bent niet de enige. De vraag naar goed personeel is groot en het aanbod klein. Bedrijven staan in de rij voor talentvolle werknemers. Hoe zorg je dat ze toch voor jou kiezen? Hoe steek jij er met kop en schouders bovenuit?

Door op te vallen als werkgever. En dat betekent: investeren in Employer Branding. In deze leerkring bouwen we samen aan een sterk werkgeversmerk.

Schrijf je direct in

MAAK WERK VAN JE WERKGEVERS MERK

EMPLOYER BRANDING

Talentvolle werknemers vinden en houden. Employer Branding betekent een sterk werkgeversmerk. Dat jouw huidige mensen, maar ook de juiste potentiële talenten, weten waar je voor staat en gaat. Dat jij een bedrijf bent waar ze bij willen horen. Waar ze fan van zijn!

In deze leerkring ligt de focus eerst op het werkgeversmerk van jouw bedrijf. Waar sta en ga je voor? Wat heb je te bieden? Wat is jouw ideale werknemer? In sessies en met verschillende werkvormen gaan we hiermee aan de slag. Daarna gaan we ook kijken hoe we ons als regio beter kunnen profileren. Zodat we een magneet worden voor technisch talent. Samen werken aan een aantrekkelijke arbeidsregio!

Schrijf je in! Maak werk van Employer Branding.