aankondiging

IQ TECH EVENT 2024: Ontdek de toekomst van tech op 7 maart!

Op donderdag 7 maart, tussen 12.00 en 17.30 uur, komt innovatie tot leven tijdens het allereerste IQ TECH EVENT 2024! Tijdens deze eerste editie richten we gezamenlijk onze blik op de toekomst en krijgen techbedrijven de gelegenheid om je te verdiepen in de nieuwste technologische ontwikkelingen en ideeën uit te wisselen. Ben jij, samen met jouw bedrijf, klaar om je te laten inspireren?

Een middag waar innovatie en kennis samenkomen!

Van Virtual Reality (VR) tot duurzaam leiderschap, deze dag biedt een breed scala aan onderwerpen die de toekomst van technologie vormgeven. Ontdek hoe de digitale fabriek van de toekomst eruitziet, verdiep je in duurzaamheidsrapportage (CSRD) trends en ontdek hoe SMART Working de werkomgeving transformeert.

Bezoek van voormalig autocoureur Robert Doornbos 

We zijn trots om aan te mogen kondigen dat we Formule 1-legende Robert Doornbos als een van onze gepassioneerde keysprekers deze middag mogen verwelkomen! Hij deelt niet alleen zijn ongelofelijke race-ervaringen, maar werpt ook een unieke blik op de opmerkelijke parallellen tussen de wereld van topsnelheid en de dynamiek van de technologische sector. Een kans om de wereld door de ogen van een racelegende te zien!

Wanneer?

7 maart 2024 van 12.00 tot 17.30. Markeer het alvast in je agenda!

Waar?

Alle eigenaren, managers en medewerkers van Techbedrijven zijn van harte welkom op de locatie van Intergas, Europark Allee 2 in Coevorden.

Meld jezelf en andere medewerkers uit jouw bedrijf en blijf op de hoogte/!