IQ TECH EVENT

Coevorden – Op donderdag 7 maart, tussen 11.30 en 18.00 uur, komt innovatie tot leven tijdens het allereerste IQ TECH EVENT. Tijdens deze editie richten wij onze blik op de toekomst en krijgen techbedrijven de gelegenheid om zich te verdiepen in de nieuwste technologische ontwikkelingen. Welke kansen bieden deze voor de uitdagingen van nu. Hoe kun je als organisatie wendbaar blijven? Wat betekent dit voor de rol van leiders en managers? Dat staat centraal tijdens hét kenniscongres voor de maakindustrie.

MET SPREKERS: FRANK VAN HOUTEN, HIELKJE REINDERSMA, MARK HELDER

Tijdens het IQ TECH EVENT 2024 hebben wij het genoegen om piloot Frank van Houten als een van onze gepassioneerde sprekers te mogen verwelkomen. Hij behoort tot de wereldtop in de extreme unlimited aerobatics vliegsport. Franks’ credo is “Keep the wing happy”. Een mooie metafoor die zowel in de topsport en bedrijfsleven van toepassing is. Het is de crux om onder alle omstandigheden zowel de mens als techniek ‘happy’ te houden, ook tijdens turbulentie.

Innovatief programma vol deelsessies en boeiende sprekers

Het IQ TECH EVENT 2024 staat volledig in het teken van het aanscherpen van vaardigheden en het vormgeven van de toekomst. Tijdens de deelsessies duik je dieper in de wereld van nieuw leiderschap en ontdek je innovatieve benaderingen die de toekomst van organisaties vormgeven. Verken de nieuwste trends op het gebied van duurzaamheid en laat je inspireren door praktijkvoorbeelden die laten zien hoe bedrijven hun duurzaamheidsdoelen integreren in hun strategieën. Hielkje Reindersma komt spreken over haar visie op succesvol leiderschap. Voorzitter van de Koninklijke Metaalunie Mark Helder verzorgt de plenaire afsluiting. Hij geeft inzichten over de actuele ontwikkelingen in de sector, kansen voor groei en de cruciale rol van samenwerking, technische innovaties en duurzaamheid.

Tickets voor hét kenniscongres van de maakindustrie

Kaarten voor dit kenniscongres zijn vanaf nu te koop voor 49,95 euro excl btw . Vanaf 11.30 uur is iedereen van harte welkom op de locatie van Intergas, Europark Allee 2 in Coevorden. Het wordt een dag vol kennis, innovatie en netwerken.

Lees meer het congres op  www.iqblvd.nl/event/iqtechevent