Deelsessies

Terugblik van deelsessies

7 maart 2024 hebben we genoten van inspirerende presentaties tijdens het IQ Tech Event 2024. Zo is er kennis gedeeld over bijvoorbeeld de digitale fabriek van de toekomst, Smart Working, Extended Reality en Scania. Download en kijk hieronder de deelsessies van het IQ Tech Event terug.

 

Digitale fabriek van de toekomst

Hoe ziet de fabriek van de toekomst eruit en welke uitdagingen moeten we nog overkomen om dit soort fabrieken te kunnen bouwen? Dat en meer lees je terug in de presentatie over de Digitale Fabriek van de Toekomst.

 

Download de presentatie

 

Smart Working: strategisch aanpassingsvermogen

Hoe zit het met je strategische aanpassingsvermogen? Tegen welke uitdagingen lopen bedrijven in de regio aan m.b.t. smart working en hoe kunnen we smart working operationaliseren? Dit en meer lees je terug in de presentatie van de deelsessie over Smart Working.

 

Download de presentatie

 

Extended reality

Wat is Extended Reality en welke rol gaat het spelen in onze dagelijkse en werkleven? Veel organisaties maken er al gebruik van, maar welke voor- en nadelen brengt dit eigenlijk met zich mee? Dat en meer lees je terug in de presentatie over Extended Reality.

 

Download de presentatie

 

Scania

Eén van de grootste en belangrijkste organisaties van ons land; Scania. Zij geven een unieke inkijk in het bestuur van de organisatie in hun presentatie die je hier kunt terugkijken.

 

Download de presentatie

 

Werksessie CSRD & Materialiteits-analyse

𝘋𝘦𝘣𝘰𝘳𝘢𝘩 𝘈𝘢𝘳𝘯𝘪𝘯𝘬  𝘦𝘯 𝘑𝘰𝘯 𝘉𝘦𝘳𝘨𝘴𝘮𝘢, 𝘥𝘰𝘤𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘻𝘰𝘦𝘬𝘦𝘳𝘴  𝘏𝘰𝘨𝘦𝘴𝘤𝘩𝘰𝘰𝘭 𝘞𝘪𝘯𝘥𝘦𝘴𝘩𝘦𝘪𝘮 𝘡𝘸𝘰𝘭𝘭𝘦

Stap in de circulaire revolutie! De deelnemers verkenden tijdens deze deelsessie de cruciale stappen die je als bedrijf moeten zetten om het productieprocessen circulair te organiseren. De CSRD-richtlijn moet zorgen voor meer transparantie over en betere kwaliteit van duurzaamheidsinformatie. Wat betekent de CSRD voor jou als ondernemer en hoe bereid je je voor op deze nieuwe regelgeving? Tijdens deze sessie leerden de deelnemer hier meer over.

Download de presentatie