stage

COBOTPOOL

Wie zijn wij

Jouw uitdaging

Wat bieden wij?

Wie is IQBLVD? 

IQ BLVD is een bedrijvencollectief uit de regio Hardenberg, Emmen/Coevorden en Zwolle/Staphorst en een plek waar talent, bedrijven in de maakindustrie, overheid, onderwijs- en kennisinstellingen elkaar vinden en krachten bundelen rondom innovatie en ondernemerschap. Ons doel: de maakindustrie versterken en het creëren van een aantrekkelijke regio voor talent.

 

Onze 17 maakbedrijven

Onze community bestaat uit 17 maakbedrijven en we blijven groeien. Met deze maakbedrijven hebben wij de krachten gebundeld om samen met jou innovatie en groei te kunnen realiseren in de maakindustrie. Voor een greep uit deze 17 bedrijven: Partners – IQ BLVD

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een stage en wil jij een bijdrage leveren aan de maakbedrijven in onze community?

Voor onze Cobotpool zoeken wij enthousiaste studenten MBO niveau 3, 4 Mechatronica of WTB. Een aantal van onze aangesloten bedrijven willen graag een cobot inzetten in de productielijn. Deze bedrijven pitchen aan jou hun case en vervolgens ga jij aan de slag (samen met een medestudent).

Wij bieden jou een 9 dagdelen opleiding, samen met je nieuwe collega’s in het bedrijf. Daarna ga je gelijk in de praktijk aan de slag met de bedrijfscase, waarbij je de cobot gebruiksklaar maakt op de gewenste plek. Voor meer informatie over onze Cobotpool, zie: Cobotpool – IQ BLVD Hier vind je ook stage-ervaringen van medestudenten in de Cobotpool.

Past dit niet, dan hebben we nog heel veel andere leuke stages bij onze aangesloten bedrijven op onze website staan: https://iqblvd.nl/stageblvd/. Of stuur gelijk een kort mailtje naar info@iqblvd.nl met jouw gegevens en stagewensen en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Dit bieden wij jou

Een pool van 17 potentiële stagebedrijven in de maakindustrie!! Waaruit we samen met jou een passende stageplek vinden.

– Een stagevergoeding van €350,- bruto per maand;

– Een cobot-opleiding;

– Professionele begeleiding op jouw stageplek;

– Extra begeleiding vanuit IQ BLVD om jouw stage tot een succes te maken;

– Persoonlijk ontwikkelprogramma onder stagetijd, wat bestaat uit inhoud & plezier;

– Toegang tot onze leerkringen en activiteiten, zoals bedrijfsbezoeken en inspiratiesessies;

– Een enorm netwerk van interessante maakbedrijven uit de regio;

– Ontmoeten van andere jonge talenten die actief zijn binnen de community van IQ BLVD.

Samenwerken aan innovatie: maak kennis met IQ BLVD

 

Meer informatie

Wij horen graag welke ideeën en wensen jij hebt. Dan zorgen we samen voor een mooie stage!Lijkt het je wat? Dan komen wij graag in contact met jou! Je mag een reactie achterlaten op de website via het formulier of een mail sturen naar coco@iqblvd.nl of bel of app naar 06 13948165. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!