Marketing & Sales

SCHURTER

Wat bieden wij

Wie ben jij

STAGE MARKETING & SALES SCHURTER (HBO)

Bedrijf: SCHURTER
Opleiding: Commerciële Economie, Communicatie, Ondernemerschap & Retailmanagement, International Business & Languages, Bedrijfskunde of een andere relevante opleiding
Soort stage: Onderzoek- en meewerkstage
Opdracht: 

Je hoofdtaak wordt het maken van een plan, waarin je in kaart brengt hoe SCHURTER Nederland het Nederlandse deel van haar website nog beter kan optimaliseren, dit in combinatie met de overige online kanalen. Je mag hierbij echt ‘out of de box’ denken! Wij staan open voor creatieve ideeën!

Wij zouden hierbij ook graag je kennis en know-how willen inzetten bij het maken kleine video’s.

 

Je hoofdtaak voor deze stage is maken en deels uitvoeren van een plan hoe SCHURTER Nederland zich goed en modern kan presenteren in de markt. Hierin verwachten wij de volgende elementen:

 • Meewerken aan het opbouwen en verbeteren van onze Nederlandse website, dit met het CMS systeem Contentfull;
 • Het in kaart brengen hoe SCHURTER Nederland zich online nog beter kan presenteren via bijvoorbeeld LinkedIn en YouTube.

 

Een andere taak zal zijn dat je ondersteund bij de integratie van ons nieuwe CRM systeem. Verdere werkzaamheden zijn o.a. het assisteren in het maken van salesplannen, het vertalen van documenten en verwerken van bounces in het CRM-systeem, het ondersteunen bij de organisatie van beurzen en allerhande overige werkzaamheden.

 

Over SCHURTER
SCHURTER is een progressieve innovator en fabrikant van elektronische en elektrische componenten wereldwijd. Het portfolio Componenten bestaat onder andere uit connectoren, zekeringen, schakelaars en EMC-producten. Daarnaast ontwikkelt en produceert de businessunit Input Systems klantspecifieke oplossingen op het gebied van touchscreens, capacitieve technologie en membraanschakelaars. De businessunit Solutions bundelt alle competenties van de SCHURTER Groep in een zakelijk totaalpakket op het gebied van productie, distributie en voorraadbeheer van componenten.

WAT BIEDEN WIJ

Een stage bij ons levert je veel ervaring op in de verkoop en marketing. Ook leer je hoe het bedrijfsleven eruitziet. Op de afdeling zitten sales en marketing bij elkaar, waardoor er een gezellige en levendige sfeer hangt. Je zult vooral samenwerken met de commerciële- en marketingmanager, die je goed zullen begeleiden. Daarnaast bieden wij:

 • Een onvergetelijke stageperiode binnen een brede technische omgeving
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Werken in een leuk team, waarbij collega’s graag hun keuzes met je delen
 • Begeleiding van een buddy en een stagementor
 • Een passende stagevergoeding
 • Een plek waar je veel kan leren

De arbeidsduur als stagiair is 32 of 40 uur per week. De aanvang van de stage is vrij flexibel, bij voorkeur begin september 2024. Het bedrijf is gevestigd aan de Nieuwe Haven 12 in Hardenberg. Hardenberg is een leuke stad gelegen ten oosten van Zwolle, met de trein ben je er in 30 minuten vanuit Zwolle of Emmen.

WIE BEN JIJ

We zoeken iemand met een zelfstandige, proactieve werkhouding en met een creatieve geest! Je voldoet aan het volgende profiel:

 • HBO-student in Commerciële Economie, Communicatie, Ondernemerschap en Retail management, International Business and Languages, bedrijfskunde of een andere relevante marketing & sales studie;
 • Initiatiefrijk en enthousiast;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van de Duitse taal is een pré;
 • Kennis en ervaring met het maken van video’s is een voordeel.

Meer informatie

Wil je ons team komen versterken als stagiair Marketing & Sales? Dan horen we graag van je! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar stage@iqblvd.nl of bel of app naar 06-86870192. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!