Logistiek

SCHURTER

Wat bieden wij

Wie ben jij

MEEWERKSTAGE LOGISTIEK SCHURTER (MBO)

Volg je een opleiding in de richting van Logistiek? En zoek je een stageplek? Dan zijn we een match!

Bedrijf: SCHURTER
Opleiding: Logistiek (MBO)
Soort stage: Meewerkstage
Opdracht: Meewerken op de logistieke afdeling

Het meewerken op de logistieke afdeling om ervaring op te doen, het geleerde in praktijk te brengen en zo de fijne kneepjes van het vak te leren. Eigen inbreng wordt op prijs gesteld.

SCHURTER is een internationaal toonaangevend bedrijf met een sterke marktpositie. De bedrijfscultuur is nuchter, praktisch en professioneel. Binnen ons bedrijf zijn er een aantal waarden die kenmerkend zijn voor onze bedrijfscultuur. Vanuit deze waarden voeren wij onze werkzaamheden uit en werken wij met elkaar samen. Je gaat aan de slag in een hightech werkomgeving met veel dynamiek. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket afhankelijk van je opleidingsachtergrond, kennis en ervaring. Voor elke stagiaire die bij ons komt hebben we een bedrijfsmentor en een buddy. De bedrijfsmentor is het eerste aanspreekpunt van de stagiaire.

SCHURTER Electronics B.V. in Hardenberg ontwikkelt, produceert en verkoopt bedieningspanelen voor machines in de industriële en medische sector. Daarnaast verkopen wij de elektronische componenten van SCHURTER. Ongeveer 110 professionals werken bij SCHURTER in Hardenberg hard en met plezier aan uiteenlopende processen.

 

WAT BIEDEN WIJ

 • Een onvergetelijke stageperiode binnen een brede technische omgeving
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Werken in een leuk team, waarbij collega’s graag hun keuzes met je delen
 • Begeleiding van een buddy en een stagementor
 • Een passende stagevergoeding
 • Een plek waar je veel kan leren

De arbeidsduur als stagiair is 32 of 40 uur per week. De aanvang van de stage is vrij flexibel, bij voorkeur begin september 2024 . Het bedrijf is gevestigd aan de Nieuwe Haven 12 in Hardenberg. Hardenberg is een leuke stad gelegen ten oosten van Zwolle, met de trein ben je er in 30 minuten vanuit Zwolle of Emmen.

WIE BEN JIJ

We zijn benieuwd wie jij bent en of wij de stageplek bieden die jij zoekt! Vink de boxjes aan die op jou van toepassing zijn en zie gelijk of de stage op jou en je kwaliteiten aansluit.

 • MBO student, in de richting van logistiek
 • Beschikbaar vanaf september 2024 t/m januari 2025, maximaal 32 uur per week
 • Aanpakken en flexibel
 • Leergierig en ambitie
 • Klaar om veel te leren (professioneel én persoonlijk) en onderdeel te worden van een leuk team

 

Meer informatie

Wil je ons team komen versterken als stagiair Logistiek? Dan horen we graag van je! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar stage@iqblvd.nl of bel of app naar 06-86870192. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!