Stage International
Business

PM

Wat bieden wij

Wie ben jij

STAGE INTERNATIONAL BUSINESS PM (HBO)

Zoek je een stageplek in de hightech industrie? En wil jij een bijdrage leveren aan het (verder) automatiseren van een productieproces? Dan zijn wij een match!

  • Bedrijf: PM B.V.
  • Opleiding: HBO International Business
  • Soort stage: Meewerkstage, Onderzoekstage, Project
  • Opdracht: Sales en/of Marketing Stage bij PMDe Sales-afdeling van PM is op zoek naar een gedreven stagiair die zijn/haar kennis op het gebied van Sales en/of Marketing wil verdiepen bij een technisch internationaal georiënteerd bedrijf. Binnen een dynamische omgeving krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Wat je precies gaat doen, bepalen we samen. We kijken naar jouw interesses en hoe deze aansluiten op onze salesafdeling.

 

Over PM 
PM is een familiebedrijf dat in 1966 is opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met circa 200 medewerkers, allen werkzaam vanuit onze hypermoderne vestiging in Dedemsvaart. Wereldwijd genieten we een uitstekende reputatie vanwege onze uiterst nauwkeurige lineaire lagers en positioneersystemen. Onze producten worden toegepast in diverse sectoren, zoals de medische, optische en chipproductie-industrie. Met precisie tot op de duizendste millimeter onderscheiden onze producten zich van concurrenten. Onze informele communicatiestijl creëert een werksfeer waarin we elkaar ondersteunen en streven naar groei, zowel op professioneel als kennisgebied.

WAT BIEDEN WIJ

Als stagiair bij ons krijg je de mogelijkheid om de theoretische kennis die je tijdens je opleiding hebt opgedaan in de praktijk toe te passen. Je werkt samen met ervaren professionals en krijgt de kans om je eigen vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

  • Een onvergetelijke stageperiode binnen een hightech omgeving
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Begeleiding van een gekwalificeerde collega’s
  • Een plek waar je veel kan leren

WIE BEN JIJ

We zoeken een HBO-student in de richting van International Business Management of een andere relevante studie. Je bent geïnteresseerd in techniek en daarbij leergierig, nauwkeurig, kwaliteits- en resultaatgericht. Met zelfstandigheid en analytisch vermogen ben je in staat om taken effectief uit te voeren. Je bent sociaal vaardig en staat open voor een leerzame ervaring, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Als jij klaar bent om veel te leren en jezelf verder te ontwikkelen, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wil je meer weten, de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op, of solliciteer direct!

Meer informatie

Wil je ons team komen versterken als stagiaire? Dan horen we graag van je! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar stage@iqblvd.nl of bel of app naar 06-86870192. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!