Technische Bedrijfskunde

PM

Wat bieden wij

Wie ben jij

(AFSTUDEER)ONDERZOEK TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE PM (HBO)

Ben jij opzoek naar een uitdagend afstudeerproject in de richting van (technische) bedrijfskunde? Dan is PM wat je zoekt!

 • Bedrijf: PM B.V.
 • Opleiding: HBO technische bedrijfskunde of een andere relevante studie
 • Soort stage: (afstudeer)onderzoek
 • Opdracht:

Bij PM hebben we alles in eigen beheer, van ontwerp tot productie en assemblage. Daarnaast zijn we altijd opzoek naar nóg meer verbeteringen. Dit biedt jou als technische bedrijfskundestudent talloze mogelijkheden voor een boeiende stage.

Samen gaan we op zoek naar een stage die perfect bij jou past. Denk aan uitdagende projecten op het gebied van procesoptimalisatie, supply chain management, duurzaamheidsstrategieën, kwaliteitsmanagement en andere relevante invalshoeken.

We kijken ernaar uit om samen met jou de ideale stage te vinden!

 

Over PM
PM is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1966 en inmiddels is uitgegroeid tot een internationale speler met ongeveer 200 medewerkers, werkzaam vanuit onze hypermoderne vestiging in Dedemsvaart.

Wereldwijd genieten we een uitstekende reputatie vanwege onze uiterst nauwkeurige lineaire lagers en positioneersystemen. Onze producten worden toegepast in diverse sectoren, waaronder de medische, optische en chipproductie-industrieën. Met precisie tot op de duizendste millimeter onderscheiden onze producten zich van de concurrentie.

WAT BIEDEN WIJ

Als stagiair bij PM kom je te werken in een dynamisch en innovatief bedrijf dat met veel ervaring jou een stimulerende en ondersteunende werkomgeving biedt, met veel ruimte voor ontwikkeling en groei. Samen met ervaren professionals leer je alles over het bedrijf. Met jouw leergierige, sociale en enthousiaste vaardigheden word je een waardevolle toevoeging aan ons team!

 • Een onvergetelijke stageperiode binnen een hightech omgeving.
 • Werken in een dynamische en innoverende werkomgeving.
 • Afwisselende werkzaamheden, passend bij jouw interesses.
 • Begeleiding van ervaren en gekwalificeerde collega’s
 • Een passende stagevergoeding.

WIE BEN JIJ

We zijn benieuwd wie jij bent en of wij de stageplek bieden die jij zoekt! Vink de boxjes aan die op jou van toepassing zijn en zie gelijk of de stage op jou en je kwaliteiten aansluit.

 • HBO student in de richting van Technische Bedrijfskunde
 • Beschikbaar vanaf september 2024, uren in overleg
 • Leergierigheid en nauwkeurig
 • Zelfstandig en analytisch vermogen
 • Klaar om veel te leren (professioneel én persoonlijk)

Hoe ziet je werkweek eruit?

Een werkweek bij PM is heel divers. Je werkdag begint om half 8. Je haalt een kop koffie op, start je computer op en bekijkt ingekomen mail. Om 8:30 maak jij je klaar voor de wekelijkse meeting met het hele team.

Je hebt afgesproken dat je kort de plannen die je tot nu toe hebt gaat presenteren zodat je collega’s met je mee kunnen denken. Deze input neem je mee in je verdere plan van aanpak. Na de lunchpauze loop je de productie in om aan de vakman te vragen of je uitgewerkte idee in de praktijk haalbaar is. Nu heb je voldoende informatie voor de volgende stap in je opdracht. Om half 5 sluit jij de computer af en zit de werkdag er op.

De rest van de week werk je de plannen verder uit en houd je je bezig jouw onderzoek. Ondertussen heb je regelmatig contact met je stagebegeleider en volg je vergaderingen van collega’s. Zo leer je niet alleen over jouw eigen onderzoek, maar ook over de projecten en producten waar je collega’s mee bezig zijn.

Meer informatie

Wil je ons team komen versterken als stagiaire? Dan horen we graag van je! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar joost.kampherbeek@pm.nl of bel of app naar 06-23645048. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!