Leerling Verspaner

PM

Wat bieden wij

Wie ben jij

LEERLING VERSPANER BIJ PM (MBO)

Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek in de verspaning? Dan is PM precies wat je zoekt! Met een breed scala aan CNC-machines op onze draai-, frees- en slijpafdelingen, bieden we een unieke kans om het vak van A tot Z te leren. Twijfel je of verspaning/metaalbewerking iets voor jou is? Kom bij ons een snuffelstage doen!

  • Bedrijf: PM
  • Opleiding: MBO Techniek, verspaning
  • Soort stage: Meewerkstage, leerplek, snuffelstage
  • Opdracht: Metaalbewerking aan de hand van CNC-machines.Bij PM leren we je alles over materialen, gereedschappen en bewerkingsstappen. Of je nu werkt aan kleine series of grotere producties, je zult betrokken zijn bij het hele proces, vanaf de eerste bewerking tot de controle op maatvoering. Door de diversiteit van onze producten kan het zijn dat je werkt aan onderdelen die slechts enkele millimeters klein zijn, tot enkele meters groot.

    Onze ervaren vakmensen staan klaar om jou op te leiden tot een echte vakman of -vrouw in de wereld van verspaning. Bij PM krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in een dynamische en stimulerende omgeving.

 

Over PM
PM is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1966 en sindsdien is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ongeveer 200 medewerkers, die allen werkzaam zijn vanuit onze hypermoderne vestiging in Dedemsvaart.

Wereldwijd genieten we een uitstekende reputatie vanwege onze uiterst nauwkeurige lineaire lagers en positioneersystemen. Onze producten worden toegepast in diverse sectoren, zoals de medische, optische en chipproductie-industrieën. Met precisie tot op de duizendste millimeter onderscheiden onze producten zich van de concurrentie.

Als leerling bij PM kom je te werken in een dynamisch en innovatief bedrijf dat met veel ervaring jou een stimulerende en ondersteunende werkomgeving biedt, met veel ruimte voor ontwikkeling en groei. Samen met ervaren professionals leer je werken in de metaalbewerking.

WAT BIEDEN WIJ

  • Leren verspanen met de nieuwste machines
  • Begeleiding van ervaren collega’s
  • Mogelijkheid tot een leer/werk traject
  • Werken in een gezelligteam

WIE BEN JIJ

Een gemotiveerde MBO-student in de richting van techniek. Een echte aanpakker met technisch inzicht. Je hebt interesse in metaalbewerking en wilt hier meer over leren. Je durft vragen te stellen en bent erg leergierig!

Meer informatie

Wil jij bij PM ontdekken of verspaning of metaalbewerking wat voor jou is? Dan horen we graag van je! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar joost.kampherbeek@pm.nl of bel of app naar 06-23645048. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!