Mechatronica / Werktuigbouwkunde

Horstra

Wat bieden wij

Wie ben jij

MECHATRONICA / WERKTUIGBOUWKUNDE STAGE HORSTRA (MBO)

Bedrijf: Horstra Technology B.V.
Opleiding: MBO Mechatronica / Werktuigbouwkunde
Soort stage: Meewerkstage, afstudeerstage, onderzoek
Opdracht: Diverse mogelijkheden

Ben je een MBO-student in de richting van Mechatronica of Werktuigbouwkunde op zoek naar een uitdagende stage? Bij Horstra Technology bieden we verschillende mogelijkheden voor meewerkstages, onderzoeksstages en afstudeerstages.

Bij Horstra Technology geloven we in jouw potentieel. Daarom hebben we op dit moment nog geen concrete opdracht geformuleerd. We willen graag gebruik maken van jouw interesses en expertise om samen te ontdekken waar jouw krachten liggen. Of je nu een techneut in hart en nieren bent of je passie ligt bij innovatieve technologieën, bij ons ben je aan het juiste adres!

Bij Horstra technology B.V. werken we met 40 collega’s aan de (hightech) producten van morgen. In de sterk veranderende en uitdagende wereld van hightech verspaning kun jij als stagiair of afstudeerder een boel leren en een zinvolle bijdrage leveren aan ons (productie)proces. Je maakt “gewoon” deel uit van het team en doet mee met weekstarts, borrels en personeelsuitjes.

Wil je meer weten, de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op, of solliciteer direct.

WAT BIEDEN WIJ

Horstra Technology is gevestigd in het mooie Hardenberg en biedt een inspirerende omgeving om stage te lopen.

  • Begeleiding van ervaren en gekwalificeerde collega’s
  • Een passende stagevergoeding
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan het IQonIQ stageprogramma voor extra’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, regioverkenning en netwerkmogelijkheden

WIE BEN JIJ

We zijn benieuwd wie jij bent en of wij de stageplek bieden die jij zoekt! Vink de boxjes aan die op jou van toepassing zijn en zie gelijk of de stage op jou en je kwaliteiten aansluit.

  • Een MBO-student in de richting van Mechatronica of Werktuigbouwkunde
  • Beschikbaar vanaf september 2024 voor een stage van 32-40 uur per week
  • Klaar om zowel professioneel als persoonlijk veel te leren en deel uit te maken van en fantastische team

Meer informatie

Wil je ons team komen versterken als stagiaire? Dan horen we graag van je! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar stage@iqblvd.nl of bel of app naar 06-86870192.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!